A&A Financial Consultants is een boekhouder in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het boekhoudkantoor is gevestigd op Van Deventerstraat 15B unit 51. A&A Financial Consultants is opgericht op 03-07-2009.

Diensten

Contact

010 7670022

Van Deventerstraat 15B, 3029 AW Rotterdam

info@aafc.nl

Onze dienstverlening

Wat kunnen wij voor u betekenen

Financiële administratie

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter niet altijd een van de geliefdste bezigheden. Toch is dit een belangrijke activiteit van elke onderneming.

Belastingzaken

Een ondernemer heeft te maken met verschillende fiscale wetten en regelingen. De keuzes die u als ondernemer maakt, kunnen fiscale gevolgen hebben.

Zakelijke dienstverlening

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie.

Particulieren diensten

De jaarlijkse terugkerende "aangifte inkomstenbelasting" is voor de meesten een lastige opgave. Vaak wordt de belastingaangifte verzorgd door een familielid, vriend of kennis.

Starters

Juist voor startende ondernemers is "een goed begin het halve werk". Voor advies m.b.t. de keuze van de bedrijfsvorm, tot en met het voeren van de financiële administratie kunt u bij ons terecht.

Personeel & salarisadministratie

Als u personeel in dienst neemt, komt er veel bij kijken. Het is niet even een contractje, betalen en het is geregeld. Om een gedegen Personeel- en Salarisadministratie te voeren bent u bij ons in goede handen.